Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul este situat in zona Kyrenia, orasul tuuristic Lapta, la 90 km de aeroportul Larnaca, 75 km de orasul Famagusta si 35 km de orasul Nicosia.

Dotari generale:
Hotelul Manolya Resort ofera oaspetilor sai multiple facilitati precum: restaurant principal, restaurant A la Carte cu specific international si mediteranian (cipriot), cafe bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, terasa.
Turistii hotelului Manolya Resort mai pot beneficia de urmatoarele facilitati: internet WIFI in spatii publice, parcare.
Hotelul Manolya Resort ofera contra cost: room service, scufundari, servicii de spalatorie, rent a car.

Plaja: hotelul Manolya Resort detine plaja privata de nisip si ponton, cu sezlonguri si umbrele de soare oferite gratuit.

Dotari camere:
Camere standard ofera vedere la piscina au suprafata de 20 mp dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi single si sunt dotate cu internet wireless, aer conditionat, baie proprie, TV prin satelit, set-up pentru ceai si cafea, mini bar, telefon, seif, uscator de par.

Tip de masa: Bed & Breakfast / Half Board

Hotelul poate modifica conceptul de Bed & Breakfast / Half Board fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.