Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACAPULCO BEACH AND SPA RESORT


Descriere

Acapulco Resort & Convention Center este situate pe malul marii si detine o suprafata de 100.000 mp.
Localizare: hotelul este situat in orasul Kyrenia, la 100 km de aeroportul Larnaca, 75 km de orasul Famagusta si 15 km de orasul Nicosia.

Dotari generale:
Hotelul Acapulco Resort ofera oaspetilor sai multiple facilitati precum: restaurant principal, 3 restaurante A la Carte (Bistro, Sea Sidesi, Moon Rise), bar pe plaja, lobby bar si cafenea, piscina exterioara, piscina infinity, piscina interioara, aquapark cu 24 de tobogane, piscina pentru copii, mini club pentru copii,.
Turistii hotelului Acapulco Resort mai pot beneficia de urmatoarele facilitati: internet WIFI, centru fitness, sauna, baie turceasca, teren de tenis, teren de baschet, mini fotbal, volei pe plaja, tenis de masa, darts, fotbal pe plaja, programe de animatie, parcare.
Hotelul Acapulco Resort ofera contra cost: Casino, Centru Spa, masaj, diverse tratamente corporale si faciale, room service, servicii de spalatorie, parc de distractii - Luna Park, sporturi acvatice, jetski, canoe, banana, teren de fotbal, billiard.

Plaja: hotelul Acapulco Resort detine plaja privata cu lungime de 1 km de nisip fin cu sezlonguri cu umbrele de soare oferite gratuit.

Dotari camere:
Hotelul dispune de un numar de 599 de camere de tip standard si family.
Camere Standard: ofera vedere la mare sau la gradina, dispun de 1 pat dublu si 1 pat single cu capacitate maxima de 3 + 1 persoane, WIFI, aer conditionat, minibar, TV LCD prin satelit, set up ceai si cafea, seif, uscator de par, birou, balcon.
Vila tip Bungalow: ofera vedere la gradina,au capacitate maxima de 3 + 2 sau de 4+1 persoane, WIFI, aer conditionat, minibar, TV prin satelit, set up ceai si cafea, seif, uscator de par.

Tip de masa: All Inclusive

Hotelul poate modifica conceptul de light all inclusive fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.














Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.