Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LEDA BEACH HOTEL


Descriere

Leda Beach Hotel dispune de o cladire principala cu 2 etaje si o cladire anexa. Perfect pentru familiile cu copii. Orasul Side este un paradis pentru soare, plaje, mare calda si stil de viata relaxant. Leda Beach Hotel situat în partea cea mai linistita a statiuni Side, inconjurat de ruinele antice si vegetatie.

Descriere:

Leda Beach Hotel dispune de o cladire principala cu 2 etaje si o cladire anexa. Perfect pentru familiile cu copii. Orasul Side este un paradis pentru soare, plaje, mare calda si stil de viata relaxant. Leda Beach Hotel situat în partea cea mai linistita a statiuni Side, inconjurat de ruinele antice si vegetatie.

Localizare:

Hotelul este pe plaja se afla pe o strada principala, la aproximativ 100 de m distanta de centrul turistic animat al orasului Side. La doar cativa metri distanta de locul de cazare se afla diverse restaurante, baruri si magazine. Pana la aeroportul Antalya sunt aproximativ 65 de km.

Facilitati hotel:

Unitatea dispune de diverse servicii si facilitati – un seif, un schimb valutar, un spatiu cu televizor si asistenta medicala. Conexiunea Wi-Fi este disponibila (contra cost) in spatiile comune. Clientii pot hoinari sau face cumparaturi la un supermarket si in alte magazine. Hotelul are o gradina frumoasa si un loc de joaca. Cei ce calatoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea unitatii de cazare. Un centru de inchirieri de biciclete ofera echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Facilitati camere:

Aparatul de aer condiționat si o pardoseala incalzita ce poate fi ajustata individual creeaza o atmosfera placuta in camere. In majoritatea camerelor se gaseste cate un balcon. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispozitie patuturi pentru bebelusi si paturi suplimentare. Un minibar si, cu taxs, un seif stau de asemenea la dispozitie. Camerele au si un minifrigider. Accesul la internet, un telefon cu apelare directs, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV si WiFi-ul (contra cost) ofers un concediu confortabil. Baia dotata cu un dus si o cada, completata de un uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.