Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Slavyanski din Sunny Beach ofera conditii de cazare bune si diverse facilitati pentru petrecerea unui sejur relaxant la malul Marii Negre. A fost renovat in anul 2014.

Descriere :

Hotelul Slavyanski din Sunny Beach a fost renovat in anul 2014, este un hotel standard, care ofera conditii de cazare bune si diverse facilitati pentru petrecerea unui sejur relaxant la malul Marii Negre.

Localizare :

 Hotelul este situat la cca 2km distanta fata de centrul statiunii si la numai 20m de plaja cu nisip.

Website:

https://www.hotelslavyanski.com/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptive si casa de schimb valutar, lobby cu bar, seif la receptive, Wi-Fi in spatiile comune, bar la piscina, restaurant cu terasa, restaurant a la carte, magazin, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, masaj, salon de infrumusetare, loc de joaca pentru copii, biliard, parcare.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cabina de dus, cosmetice de baie, uscator pentru par (in camerele duble superior si in apartamentele superior), TV satelit, telefon, mini frigider, pardoseala cu mocheta, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie