Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vemara Beach se află la doar 20 de metri distanță de plajă, fiind poziționat în prima linie de hoteluri și la aproximativ 25-30 de metri de promenada principală. De asemenea, este situat la aproximativ 500 de metri de centrul stațiunii. Această stațiune oferă o combinație remarcabilă între o plajă însorită și cu nisip fin, împreună cu apă cristalină, pe de o parte, și un aer proaspăt și răcoros, datorită topografiei montane din împrejurimi, pe de altă parte.

Facilități hotel

Hotelul oferă o varietate de facilități, printre care se numără: un restaurant cu terase în aer liber, cu vedere la plajă, un restaurant à la carte, o terasă destinată grătarului, un bar în hol, baruri la piscină, o piscină interioară, 3 piscine exterioare (inclusiv una special dedicată copiilor, echipată cu tobogan de apă), cea mai mare dintre acestea fiind amplasată la aproximativ 10 metri distanță de plaja cu nisip. De asemenea, hotelul dispune de o zonă de joacă pentru copii și un club pentru cei mici, servicii de masaj (la cost suplimentar), seif (disponibil contra cost), saună (cu taxă suplimentară), posibilitate de solicitare a serviciilor unui doctor, colț pentru internet, conexiune Wi-Fi disponibilă în zona de lobby și în camerele superioare, birou de schimb valutar, sală de animație, bancomat și o sală de conferințe cu echipament, disponibilă la cerere, pentru evenimente de până la 150 de persoane.

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat individual, telefon, minibar, televizor, baie cu cadă/duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie