Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN LINE HOTEL


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii si este format dintr-o cladire cu 6 etaje. Pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare in studiouri sau apartamente, precum si un centru Spa, oferind un sejur linistit si relaxant.

Descriere :

Hotelul a fost construit in anul 2011 si este format dintr-o cladire formata din 6 etaje, situat in centrul statiunii. Pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare in studiouri sau apartamente, precum si un centru Spa, oferind un sejur linistit si relaxant.

Localizare :

Este situat intr-un parc natural deosebit , in apropiere de zona centrala a statiunii si la 100m de plaja.

Website:

http://goldenline.bg/

Facilitati hotel:

Hotelul Golden Line dispune de receptie, restaurant principal, restaurant a la carte, piscina exterioara, piscine pentru copii, topogane, loc de joaca, pool bar, barbeque, crama de vinuri, mini market, centru de schimb valutar, salon de infrumusetare, centru SPA, seif (la receptie), cabinet medical, sala de conferinte, tenis de masa, fitness, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, cabinete masaj, billiard.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, baie cu dus sau cada, uscator pentru par, chicineta, minibar, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie