Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Elena a fost construit in anul 2004, cu o arhitectura modera si facilitati multiple, ofera conditii si servicii de calitate pentru o vacanta la tarife accesibile.

Descriere :

Hotelul Elena a fost construit in anul 2004, cu o arhitectura moderna si facilitati multiple si ofera conditii si servicii de calitate pentru o vacanta la tarife accesibile.

Localizare :

 Hotelul Elena este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur, la cca170 metri de plaja cu nisip. 

Website:

http://www.elenagoldensands.com/

Facilitati hotel:

Hotel Elena pune la dispozitia turistilor receptie, zona de lobby, un restaurant principal, lobby restaurant, terasa acoperita si cocktail bar, lobby bar, piscina interioara, sala de fitness, tenis de masa, sauna, baie turceasca, Wi-Fi, club pentru copii, sala pentru conferinte sau pentru cinema, salon de frumusete, centru SPA, centru medical, parcare pazita, casa schimb valutar, parcare.

Facilitati camere:

Camerele sunt spatioase si dispun de balcon, aer conditionat, minibar, telefon direct, TV satelit, seif individual si canapea, bai modern si uscator pentru par. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie