Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTORIA GOLDEN SANDS


Descriere

Hotelul Astoria se află chiar în fața plajei, având doar promenada maritimă ca barieră între el și nisipul fin. Situat la doar 200 de metri de centrul orașului, hotelul se bucură de o locație ideală, ușor accesibilă și perfectă pentru cei care doresc să exploreze viața din inima orașului. Cu o arhitectură modernă și remarcabilă, hotelul impresionează și atrage privirile tuturor celor care îl vizitează.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități pentru oaspeți, incluzând un restaurant principal cu terasă, restaurante tematice tip bufet (italian și asiatic), mai multe baruri precum lobby bar, lounge bar și bar la piscină, terasă la soare pentru relaxare, recepție deschisă non-stop pentru asistență, acces wireless la internet în întregul hotel, trei săli de conferințe pentru evenimente, două piscine în aer liber și una interioară pentru distracție și relaxare, facilități de relaxare precum sauna, baie de aburi și hamam, servicii de masaj pentru relaxare și revitalizare, și un centru de fitness pentru cei interesați de exerciții fizice. De asemenea, sunt disponibile activități recreative precum polo pe apă, antrenamente, gimnastică pe apă și darts.
Pentru cei mici, hotelul pune la dispoziție piscine interioare și exterioare dedicate, un loc de joacă pentru distracție și socializare, un program de divertisment adaptat pe diferite grupe de vârstă (4-7 ani și 8-12 ani) la clubul pentru copii, care are loc de șase ori pe săptămână, și scaune pentru copii în restaurant, în funcție de disponibilitate.
 

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, telefon, seif, minibar, baie cu duș, uscător de păr și balcon

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie